Stacks Image 2542
Stacks Image 2547
Stacks Image 2581
Stacks Image 2586

Dus jij ziet een samenwerking wel zitten…


Leuk dat je op het ‘You & Me?’ deel van de site bent aanbeland. Als je een shoot bij me wilt boeken is het wellicht interessant om te weten dat ik in de overtuiging ben dat ik ie-der-een mooi op de foto kan zetten. Door mijn ervaring als model weet ik je op de juiste manier aan te sturen om je persoonlijkheid en looks optimaal te laten sprankelen, zelfs als je durft te beweren niet fotogeniek te zijn. Met een stukje persoonlijke aandacht, de juiste aansturing, technische realisatie van het meest flatteuze licht passend bij jou en een geavanceerd stukje nabewerking zorgen we samen voor resultaten waar je jezelf en de mensen om je heen mee zal verbazen!

Wedding


Life & Love

Ik ben te boeken voor
*Een bruidsfotoshoot
Een romantische reportage van jou en je partner op de dag van je bruiloft. Dit zijn de pareltjes van de bruiloft die je in je huis gaat hangen. Ik leg jullie op je meest natuurlijke en tegelijkertijd meest optimale manier vast: liefde, geluk, romantiek, spontaniteit en blijdschap staan centraal. Van de (indien gewenst in overleg gekozen) locatie wordt optimaal gebruik gemaakt om te zorgen dat het een complimenterend decor vormt voor jullie liefde. Alle door jullie gekozen foto’s worden zorgvuldig stuk voor stuk nabewerkt, zodat je je om dat ene pukkeltje of haartje geen zorgen hoeft te maken. Voor mij is de bruidsfotoshoot de ultieme visuele bekroning op de voor jullie zo bijzondere dag.
 
Prijzen Bruiloft
Een bruidsfotoshoot inclusief maximaal 2 uur fotografie en nabewerking van de 10 door jou gekozen foto’s kost €275,-. Extra foto’s zijn na te bestellen voor €15,- per foto.


Ik ben te boeken voor
*Een portretshoot
Een mooie foto voor op je cv of social media.
*Een duoshoot
Een romantische reportage van jou en je partner.
*Een familieshoot
Een prachtige fotoserie van jou en je familie. Kinderen vind ik leuk!
*Een zwangerschapsshoot
Een vastlegging van jou en je kleine op het meest bijzondere moment.
*Een vriendinnenshoot
Een gekke of glamoureuze shoot met je vriendinnen.
Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met me op voor een concept op maat!
 
Prijzen Fotoshoots
De fotoshoots beginnen vanaf €50,- tot €350,-. De exacte prijs is afhankelijk van jouw wensen, waaronder de duur van de shoot en het aantal nabewerkte foto’s.

Heb je nog vragen of wil je een boeking doen? Neem dan contact met me op en wellicht zien we elkaar in de toekomst!
Stacks Image 4911